Recensie

Vermakelijk boek over de jonge Bette. Ze werkt bij een bank in New York. Ze heeft het hier niet naar haar zin en op een dag neemt ze ontslag. In New York heeft ze veel contact met haar oom Will, een bekende columnist. Door zijn contacten kan Bette weer snel aan de slag.

Ze gaat bij een bureau werken dat feesten organiseert voor de rich and famous. Al snel is ze iedere avond te vinden op alle hippe plaatsen van de stad. Als ze dan ook nog min of meer dé vrijgezel van New York aan de haak slaat, verschijnt ze ook dagelijks in de roddelbladen.

Er is een stilzwijgende overeenkomst tussen haar en Philip. Ze worden veel samen gezien in het uitgaansleven. Dit levert veel publiciteit op voor het bureau waar Bette werkt. Bovendien komt zo niet in de media dat Philip eigenlijk niet op vrouwen valt.

Dit lijkt allemaal goed te gaan, totdat Bette verliefd wordt op een uitsmijter van een populaire club. Gelukkig is het een echt vrouwenboek en loopt het hele verhaal goed af!

Heerlijk boek om te lezen. Een echt vrouwenboek zonder alle zoetsappige poespas. Humor, snelheid en bijzondere personen. Kortom alle elementen voor een paar uur heerlijk de boel de boel laten en wegdromen bij een fantasiewereld die nooit de jouwe zal zijn.