Recensie

In een parkeergarage wordt een jonge vrouw dood aangetroffen. Sectie wijst uit dat ze gestorven is aan een overdosis heroïne. Hoofdinspecteur gelooft niet dat de vrouw zichzelf deze dosis heeft toegediend en stelt een onderzoek in. Ze blijkt eerst verdoofd te zijn.

Samen met zijn collega Frolich begint hij aan een onderzoek om de moord op te lossen. Het eerste spoor leidt naar een jongeman die te zien is op de bewakingscamera van de parkeergarage. De jongeman is echter onvindbaar. Het blijkt dat hij terug is naar zijn land in Afrika. Frolich wordt erheen gestuurd om de zaak op te lossen.

Wanneer hij op het spoor komt van de jongen en naar zijn verblijfplaats onderweg is, wordt er voor zijn ogen iemand doodgeschoten. Het blijkt de jongen te zijn die hij zoekt.

Deze thriller kon mij niet echt boeien. Het boek is bij vlagen wel spannend en het leest lekker weg, maar de plot ging volkomen langs mij heen. Iets met visverkoop en heel veel geld. Ik vond het verhaal in ieder geval niet echt goed uit de verf komen.