Ik lees veel, altijd al gedaan. En dat weet iedereen in mijn omgeving. Ik kreeg dan ook vaak de vraag of ik nog een leuk boek wist. Als je veel leest, weet je natuurlijk altijd wel een leuk boek. Maar het nadeel is ook een beetje dat je soms net die ene titel vergeet, terwijl je dat boek wel een aanrader vindt. Vanuit die gedachte ben ik in 2003 gestart met deze website. Een simpel overzichtje met alle boeken die ik las met een kort commentaar en een waardering. Al snel bleek dat niet alleen mijn familie, vrienden en kennissen de site konden vinden, maar dat ik meer mensen van informatie voorzag. Genoeg reden om het recenseren wat professioneler aan te pakken. Ik schreef uitgebreidere teksten en uitgeverijen begonnen mij boeken te sturen. In 2012 vond ik het tijd om de site nog een stapje verder te professionaliseren met een blog en nieuws.

Nieuws
Via allerlei kanalen probeer ik zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van alle ins en outs van de boekenwereld. Denk je dat ik iets mis? Heb je interessant nieuws of een leuk evenement? Stuur even een mailtje naar mirjam@seventyeight.nl

Adverteren
Adverteren op Seventyeight.nl kan op verschillende manieren. Er zijn een aantal plaatsen op de website waar een banner geplaatst kan worden. Heb je interesse in adverteren? Stuur een mailtje naar mirjam@seventyeight.nl en ik stuur u meer informatie. Het kan al vanaf 20 euro per maand.

Eén van mijn boekenkasten. De enige in huis die op kleur gesorteerd is.


Bio

Naam: Mirjam Goudswaard
Geboortejaar: 1978
Leest: gemiddeld 3 boeken per week
Werk: Redacteur en onderzoeker op het vlak van media en communicatie
Vrije tijd: atletiek, wielrennen, trekken met de T3, muziek maken
Wil je nog meer weten? Volg me op Twitter (@78nl) of Facebook en stel gerust een vraag.