Seventyeight.nl
Boeken, recensies, nieuws en blog

 
 


Nieuws

21/08/2013

Buffi Duberman haalt 10.000 euro

Buffi Duberman bedankt via Tiwtter haar funders

Uitgeefplatform TenPages.com lanceerde zo’n twee maanden geleden drie specials door bekende Nederlanders. Via crowdfunding is het mogelijk om bij te dragen aan de realisatie van deze boeken. Buffi Duberman is de eerste BN-er die de benodigde 10.000 euro verzamelt heeft.

Haar boek 30 ways to save your ass in English heeft ruim 20 dagen voor de einddatum het streefbedrag gehaald. Met haar boek wil Buffi Nederlandse lezers behoeden voor de meest gemaakte fouten in het Engels. Buffi Duberman: “Nederlanders denken vaak dat ze goed Engels spreken, maar ze maken veel fouten die tot ongemakkelijke situaties kunnen leiden. Ik wil ze behoeden voor die ongemakkelijke momenten door ze op een humoristische manier Engels te leren en mijn nieuwe boek kan ze daarbij helpen.”

Buffi Duberman geeft bekende en onbekende Nederlanders tips op het gebied van onder andere hun Engelse uitspraak. Zo werkte ze met Caro Emerald, Tim Knol en CEO’s van grote bedrijven. Ze was ook te zien in één van de afleveringen van De beste singer-songwriter van Nederland 2013.

Het boek van sterrenkok Ron Blaauw heeft inmiddels 76% van het benodigde bedrag binnen. Arie Boomsma en Thierry Baudet hoeven nog maar 10%, van de 15.000 euro die nodig is voor hun boek, bij elkaar te schrapen.

Bron: TenPages.com


0 Comments


Schrijf als eerste een reactie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *