Seventyeight.nl
Boeken, recensies, nieuws en blog

 
 


Blog

04/03/2013

Nieuwe website

Nieuwe website 78.nl

Na maanden hard werken, is de website klaar. Ik ben er zelf ontzettend blij mee en ik vind dat de site erg mooi geworden is. De vorige was ook prima, maar deze is gewoon wat meer van deze tijd. Bezoekers kunnen berichten en recensies nu makkelijk overnemen op Twitter of Facebook en er staat veel meer informatie op.

Wat is er nieuw?
Seventyeight.nl was vooral een website voor boekrecensies. De nieuwe versie is wat uitgebreider. Vorige week ben ik begonnen met het toevoegen van nieuwsberichten. Nu staan er nog niet zo heel veel op, maar met nieuws gaat het altijd snel. Het is de bedoeling om zeker iedere dag een nieuwtje te plaatsen over een schrijver, een boek, een literaire prijs of iets heel anders. Als het maar met boeken en lezen te maken heeft. Want dat blijft natuurlijk de insteek van deze website.

Ik ga ook bloggen. Gewoon eens in de zoveel tijd een berichtje schrijven over mijn ervaring als lezer, recensent, surfer op internet. Het zal gaan over lezen, bezoekjes aan evenementen, leuke en grappige dingen op internet. Allemaal net wat minder serieus dan het nieuwsgedeelte op deze website.

Wat kun je nog verwachten?
Als je eenmaal begint met nieuwe ideeën dan blijven ze stromen. Dit is de nieuwe basis waarop ik verder ga bouwen. Sowieso moeten er nog een aantal praktische dingen gebeuren. Alle schrijvers krijgen een bio, recensies moeten nog uitgebreid worden met aantal pagina’s van het boek en isbn-nummer. De tijdrovende klusjes die gewoon moeten gebeuren.

Er staan ook leuke, nieuwe rubrieken op stapel. Ik ben van plan om maandelijks een bezoeker, auteur, medewerker van bibliotheek of boekhandel te vragen iets te vertellen over zijn of haar boekenkast en de boeken daarin. Er komt nog een evenementenkalender en de nieuwsbrief wordt nieuw leven ingeblazen. Dat zijn concrete plannen. Er zijn ook nog genoeg ideeën waar ik nog eens beter over na moet denken. Zoals misschien recensies in de vorm van een filmpje, interviews met schrijvers of een keer zelf een evenement organiseren dat met lezen te maken heeft. En ik zou ook best een boekenclub willen starten.

Ideeën
Voorlopig ga ik eerst aan de slag met de website zoals ie nu is. Ik hoor graag van jullie wat jullie ervan vinden. Mis je iets, werkt iets niet of heb je een leuk idee of nieuwtje? Laat een reactie achter, stuur een mailtje of zoek contact met mij via Twitter of Facebook. Ik vind het leuk om wat te horen van mijn bezoekers!

Dag koe!
Oude website 78.nl


0 Comments


Schrijf als eerste een reactie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *